SchrijfSpirit gestart

In april is de training SchrijfSpirit in Xátiva officieel gestart. Schrijftraining crop In de lentezon zijn we op inspirerende locaties individuele teksten van de cursisten gaan analyseren. Waarom gebruiken we eigenlijk zoveel ‘worden’ in tekst? Hoe kan dat vlotter? En het is zoveel makkelijker om zinnen te formuleren wanneer de kernboodschap helder is. Doel van de training is toegankelijker te schrijven en bekende valkuilen te vermijden. Zowel voor zakelijke als privédoeleinden.

Heidy van Beurden geeft de training ook in Nederland. Begin april werkte ze samen met de communicatieafdeling van LeasePlan aan specifieke webteksten en nieuwsbrieven. Meer informatie over SchrijfSpirit? Zie schrijftrainingen

 

 

2 responses to “SchrijfSpirit gestart”

 1. Kaj says:

  De training heeft me enorm geholpen te begrijpen waar mijn valkuilen zitten bij het structureren en schrijven van teksten. De training bood veel ruimte om de oorzaak van die valkuilen te achterhalen. Nu ik die oorzaak begrijp, kan ik veel makkelijker signaleren waar en wanneer dat zich voordoet. Vaak al tijdens het schrijven en dat scheelt me veel tijd. Ik weet nu bovendien welke alternatieve oplossingen ik kan toepassen om de tekst eenvoudig leesbaarder te maken.
  Mijn zakelijke e-mails, offertes en projectvoorstellen bevatten nu teksten waar de lezer energie van krijgt in plaats van moe wordt van de lange zinnen met te veel details.
  De praktische tips van Heidy en de checklist helpen de Spirit vast te houden.

  Dank je wel Heidy!

 2. Esther says:

  SchrijfSpirit was voor mij de ideale training om mijn boek verder te schrijven.
  Een jaar geleden was ik begonnen met het schrijven van een boek over de hechtingsproblemen van mijn dochter.
  Nu bleek het schrijven van dit boek niet zo eenvoudig als ik dacht. Ik liep helemaal vast. Met als resultaat dat het boek in ‘de hoek’ terecht kwam.
  Met de training van SchrijfSpirit is mijn boek weer van de plank gekomen. Ik ben weer helemaal geïnspireerd om verder te schrijven aan mijn boek. De training heeft mij veel waardevolle schrijftips gegeven en bovendien een uitgebreid raamwerk waarin ik mijn boek kan schrijven. En dit in een van de meest inspirerende, authentieke stadjes van Spanje; Xativa. Het was kortom puur genieten!!
  Dank je wel Heidy voor deze geweldige schrijftraining!!